Boluspor, Spor Toto 1.ligin 36.haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede Bandırmaspor’a 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların maçtaki tek golünü 73.dakikada Furkan Demir kaydetti. Boluspor aldığı mağlubiyetle 49 puanda kalırken, Bandırmaspor ise 54 puana yükseldi.  

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kırmızı beyazlılar, Bandırmaspor maçına; İsmail, Tugay, Onur, Landel, Hakan, Furkan, Ensar, Burak, Bülent, Tolunay, Posmac on biri ile çıktı.

Boluspor’un yedek kulübesinde ise, Bartu, Muhammet, Naby, Erdem, Kerem Paykoç, Çağrı, Abdurrahman, Rojhat, Muhammed Emin, Kerem Ersin yer aldı.

Bandırmaspor ise Boluspor karşısına; Gelios, Mahmut, Alpay, Koutroumpis, Arda, Remi, Mehmet, Levent, Samuel, Soukou, Ivan on biri ile çıktı.

Görkem hoca’dan genç oyunculara forma şansı

Boluspor’da teknik direktör Ahmet Görkem Görk, ilk on birde birçok değişikliğe gitti. Genç teknik adam, takımdan ayrılan ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine İsmail, Ensar ve Tolunay’a forma şansı verdi.

Bandırmaspor öne geçti

Karşılaşmaya Bandırmaspor başladı. Bnadırmaspor maçın 9.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Soukou, Bandırmaspor’u, Boluspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bandırmaspor’dan bir gol daha

Bandırmaspor maçın 23.dakikasında Boluspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Organize gelişen Bandırmaspor atağında Boluspor ceza sahası içinde topla buluşan Soukou, müsait durumda bulunan Mulumba’ya topu aktardı. Tecrübeli oyuncu sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Bandırmaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Naby oyunda

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Naby oyuna girdi, Tolunay oyundan çıktı. Mücadelenin ilk 60 dakikası Bandırmaspor’un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

Furkan’dan mükemmel gol

Boluspor maçın 73.dakikasında Bandırmaspor karşısında skoru 2-1’e getirdi. Ani gelişen Boluspor atağında Furkan Demir ceza yayı üzerinden çok sert vurdu, top köşeden ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-1’e geldi.

Boluspor’dan iki değişiklik birden

Boluspor maçın 74.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Kerem ve Abdurrahman oyuna girdi, Tugay ve Ensar oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Bandırmaspor’a 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 49 puanda kaldı. Boluspor ligin 37.haftasında kendi sahasında Eyüpspor’u konuk edecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ