(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Boluspor, 2023–2024 sezonunun 31.haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak.

1.ligin ilk 30 haftasında oynadığı karşılaşmalarda 46 puan toplayarak play-off hattında yer alan Boluspor, Eyüpspor maçını kazanıp, yerini iyice sağlamlaştırmak istiyor. Zorlu Karşılaşma 20 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Eyüpspor Stadyumunda oynanacak.

BOLUSPOR’DAN 8 TAKVİYE

Boluspor ara transfer döneminde kadrosuna 8 takviye yaptı. Kırmızı beyazlılar; Vüsal İskenderli, Anıl Koç, Tunahan Çiçek, Daniel Avramovski, İshak Karaoğul, Jefferson Nogueira Junior, Hüsamettin Yener ve Petar Gigic ile sözleşme imzaladı.

6 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Kırmızı beyazlılar devre arası transfer döneminde; Oko, Landel, Kayamba, Furkan Demir, Arda Köksal ve Adel ile yollar ayrıldı.

EYÜSPOR’DAN 4 TAKVİYE

Eyüpspor kış transfer döneminde kadrosuna 4 takviye yaptı. İstanbul ekibi, Tugay Kaçar, Samu Saiz, Sinan Gümüş, Thuram ile sözleşme imzaladı.

MAÇIN HAKEMİ RAŞİT YORGANCILAR

Boluspor’un Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmayı Konya Bölgesi A Klasman hakemlerinden Raşit Yorgancılar yönetecek. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını ise, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi Abdullah Volkan Aydın. Maçın dördüncü hakemi ise Doğukan Yıldırım.

KARŞILAŞMALAR TRT EKRANLARINDA

Boluspor’un 2023–2024 futbol sezonunun 31.haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor mücadelesi TRT’nin naklen yayın programında yer aldı. Eyüpspor ile Boluspor arasında oynanacak karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Editör: Yasin Celal TORUN