Boluspor, Trendyol 1.ligin 3.haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların tek golünü 7.dakikada Landel kaydetti. Boluspor aldığı 1 puanla 3 haftada 2 puan topladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, Şanlıurfaspor maçına; Çağlar, Naby, Posmac, Onur, Ercan, Oğuz Kağan, Berk, Landel, Diarrassouba, Furkan, Bettaieb on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, İsmail, Kubilay, Cenk Ahmet, Camara, Hakan, Kayamba, Oko, Batuhan, Tolunay yer aldı.

Şanlıurfaspor ise Boluspor karşısına; Aydın, Seyit, Mehmet, N’Diaye, Barış, Cumali, Toure, Abdullah, Thill, Mert, Ardaiz on biri ile çıktı.

Landel’den harika dokunuş

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Boluspor maçın 7.dakikasında Şanlıurfaspor karşısında öne geçti. Ercan’ın sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Landel topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Şanlıurfaspor karşısında 1-0 öne geçti.

Onur direğe takıldı

Boluspor maçın 20.dakikasında ikinci gole yaklaşan taraf oldu. Berk’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafayı vuran Onur’un şutu üst direkten oyuna alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı.

İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Şanlıurfaspor eşitliği sağladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Şanlıurfaspor başladı. Şanlıurfaspor maçın 49.dakikasında Boluspor karşısında skoru eşitledi. Boluspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son olarak dokunan Ardaiz topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi.

Çağlar penaltıyı çıkardı

Şanlıurfaspor maçın 60.dakikasında penaltı kazandı. Posmac’ın eline çarpan topa maçın hakemi VAR kontrolünün ardından penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Ardaiz’in şutunu kaleci Çağlar kurtardı.

Turgay hoca’dan iki değişiklik

Boluspor maçın 57.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Camara ve Hakan oyuna girdi. Berk ve Posmac oyundan çıktı. Boluspor maçın 76.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Berk ve Landel oyundan çıktı. Kayamba ve Cenk Ahmet oyuna girdi. Boluspor maçın 86.dakikasında son oyuncu değişikliğini yaptı. Kubilay oyuna girdi, Oğuz Kağan oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.

foto galeri gif

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ