Merkez üssü Kahramanmaraş olan çevre illerde de büyük yıkımlara yol açan depremlerin ardından tüm futbol dünyası seferber oldu.

Bu anlamda birçok futbol kulübü oynanacak maçlarının hasılatını deprem bölgesine bağışlama kararı alırken, bazı kulüplerde hazırlık maçı adı altında yardım organizasyonu düzenleyecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Yıllar önce depremi yaşamış iki ilin takımı Boluspor ve Düzcespor hazırlık maçında karşılaşıp maçın tüm gelirlerini depremzedelere bağışlamaya hazırlanıyor. İki kulübün kısa süre içinde hazırlıklarını tamamlayıp, açıklama yapacakları ifade ediliyor.

İki takımın yapacağı karşılaşma öncesi ilk açıklamalarda gelmeye başladı. Bolu Türk Metal Sendikası Başkanı Hakan Gülen ve Genel Sekreter Aslan Yazıcı, Boluspor ile Düzcespor arasında oynanması planlanan hazırlık karşılaşması için sendikanın 1000 biletle destek vereceğini açıkladı.

METAL İŞ’TEN 1000 BİLET

Sendika Başkanı Hakan Gülen ve Genel Sekreter Aslan Yazıcı yaptığı açıklamada; “İlk etapta 1000 bilet ile destek olmayı düşündük arkadaşlarımızın ve sendika üyelerimizin talepleri doğrultusunda bilet sayısını artırabiliriz. İlk ışık bizden onu da biz yakalım. Afet bölgesine ne kadar destek olunursa biz mutlu oluruz” dedi.

Editör: TE Bilisim