(HABER MERKEZİ)- Trendyol 1.Lig’de 31 hafta geride kaldı. Boluspor, deplasmanda Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından kırmızı beyazlı oyuncuların saha içi verileri de belli oldu. Ortaya çıkan istatistiklerde kırmızı beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti.

Boluspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Daniel Avramovski yine koşu mesafesinde rerkorları alt üst eden isim oldu. Ligde son 3 haftaya girilirlerken, Bolusporlu oyuncuların koşu mesafeleri yine dikkat çekti.

Ligin ikinci yarısında transferi sonrasında formayı alan Makedon oyuncu Daniel Avramovski oynadığı karşılaşmalarda yüksek performans ortaya koymaya devam ediyor. Eyüpspor ile 0-0 berabere kalan geçen kırmızı beyazlılarda Daniel, 13 bin 240 metre koşarak listenin başında yer aldı. Daniel’i sırasıyla Oğuz Kağan -12 bin 297 metre ve Jefferson 12 bin 066 metre ile takip eden isimler oldu.

Yüksek şiddetli mesafede ise Daniel Avramovski 1.791 Oğuz Kaan 1.398 Petar Gigic 1.194 koşan oyuncular oldular.

Sprint mesafesinde Daniel Avramovski 298, Berk Yıldız 290, Hakan Bilgiç 238 listeye giren oyuncular oldular.

Süratli koşu sprint sayısında ise Daniel Avramovski 132, Jefferson Nogueira 110, Oğuz Kağan 107 ile listeye girdi.

Boluspor ile Eyüpspor arasında oynanan zorlu karşılaşmada her iki takım arasında toplam mesafede Boluspor, 123 kilometre 688 metre, Eyüpspor ise 12 kilometre 624 metre koşarak haftayı sonlandırdı.

Son haftaya kadar play-off’u kovalama hedefinde olan Boluspor’da fiziksel verilerde ortaya çıkan görüntü, oyuncular ve teknik heyetin saha içinde ne kadar çok konsantre olduklarını göstermiş oldu. 

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ