Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, yerli otomobil Togg’un güvenilir bir proje olduğunu açıklayarak, “Hem odamıza hem şahsım olarak ben kendim de alacağım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yerli otomobil, Togg’un seri üretim sürecinde çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlar ön siparişlerin açılmasını beklerken, ilk arabalar kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılacak. Bolu’da da aracın ilk kullanıcılarından birisi olması beklenen BTSO’da heyecanlı bekleyiş sürüyor.

“YOĞUN BİR SATIŞ GERÇEKLEŞECEK”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, otomobilin mart ayı itibariyle sokaklarda görülebileceğini aktararak, “Fabrikaya iki kez gitmek nasip oldu, çok hızlı bir şekilde gelişiyor, çok güzel bir alanda ve inanılmaz teknoloji kullanılmış vaziyette. Bu Türkiye’nin gururu olacak. Bu proje gerçekleşti. Çok yakın bir zamanda yılbaşından itibaren yollarda göreceksiniz. Mart’tan sonra da Türkiye genelinde yoğun bir satış gerçekleşecek” dedi.

“AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN BİR PROJE”

Ateş, projenin güvenilirliğine dikkat çekerek, “Bu elektrikli bir araç, teknoloji de buna dönüyor. Biz de yakın bir zamanda bu teknolojiyi yakalan ülkeler içerisinde oluyoruz. Bunu destekleyen de önemli firmalarımız var. Ayakları yere sağlam basan bir proje” dedi.

Kendisinin de sipariş vereceğini ise, “Biz de sipariş vereceğiz hem odamıza hem şahsım olarak ben kendim de alacağım” diyerek açıkladı.

Editör: TE Bilisim