GEÇİCİ KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bolu’da kurban kesim yerleri belirlendi. Buna göre; vatandaşlar il sınırları içinde tespit edilen 40 farklı noktada hayvan kesimi yapabilecek.

Haber: Aslı Akış

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların dini hükümlere, sağlık ve hijyen şartlarına uygun şekilde kurbanlıklarını kolaylıkla kesebilmelerini sağlamak amacıyla ilimiz merkez ilçe sınırları içerisinde vatandaşlarımız için geçici kurban kesim noktaları belirlendi.

İlimiz Kurban Hizmetleri Komisyonunun 09.06.2023 tarihli ve 2023/1 karar sayılı toplantısı sonucu görevlendirdiği denetleme komisyonunca uygun görülen Kurban Bayramı süresince geçici olarak toplu kurban kesimine izin verilen noktaların listesi aşağıda yer almaktadır.

kurban

28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı süresince vatandaşların sağlıklı bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirebilmesi ve kesim bitiminde atıkların çevre insan sağlığı açısından tehlike oluşturmadan toplanabilmesi amacıyla hizmetler de aksamadan devam edecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ