Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖzcanZafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a “Türkiye’nin en büyük beka sorunu olan sığınmacılar sorununun ciddiyetini kararlılıkla bir kez daha ortaya koymanız, tarihte altın harflerle yerini almıştır” dedi.

Haber: Selda Selin Özbay

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklaması Tanju Özcan’ı da memnun etti. Özcan sosyal medyadan yayınladığı mesajla hem Kılıçdaroğlu’nu hem de Özdağ’ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna sayılı günler kala siyasi arenada ittifak görüşmeleri devam ediyor. Son olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. İkilinin görüşmesi sonrası Özdağ seçimlerde Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

“MİLYONLARCA VATANDAŞIMIZI ZİYADESİYLE MUTLU ETMİŞTİR”

Özdağ’a ilk tebrik Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Özcan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Ümit Özdağ’dan ‘değerli ağabeyim’ diye bahsederken, “Memleketimiz ve milletimizin çok hassas günler geçirdiği bu günlerde, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koymanız, CHP’nin bel kemiği olan Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ayrıca Türkiye’nin en büyük beka sorunu olan sığınmacılar sorununun ciddiyetini kararlılıkla bir kez daha ortaya koymanız, tarihte altın harflerle yerini almıştır. Bu uzlaşı ile birlikte hem siz hem Kılıçdaroğlu bir kez daha ne kadar vatansever olduğunuzu bütün dünyaya, taraflı tarafsız 85 milyona ilan etmiş oldunuz. Büyük Türk Milleti adına her ikinize de şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ