(Haber:Aslı Akış)-Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MHP’ye yönelik yaptığı açıklamayla ilgili sert konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100’de canlı olarak yayınlanan Kübra Par’ın sunduğu Farklı Açılar programına konuk oldu. Özcan, Milliyetçi Hareket Partisine yönelik ağır imalarda bulunarak terör örgütleri ve terörle mücadelede 2 partinin samimi olmadığını vurguladı.

Özcan, MHP’nin herhangi bir terör saldırısında sessiz kalacağını işaret ederek; “Samimi falan değiller. Bugün PKK denen örgüt Türkiye’ye silah bıraksa 2 tane parti kapıya kilidi vurur. Ne MHP kalır ne DEM.” İfadelerini kullandı.

Çelikkol, Özcan’a ağır konuştu

Bu söylemler üzerine MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, sessizliğini bozdu.

“Partimizi töhmet altında bırakarak “pkk silah bırakırsa MHP kapısına kilit vurur”, diye nitelendiren DEM’lenmiş siyasetin temsilcisine cevabımız şudur” şeklinde cevap veren Çelikkol “MHP, kandan, karışıklıktan ve kavgadan beslenen anlayışa hiçbir zaman sahip olmamıştır. Bizim özümüz de son sözümüzde Türkiye’dir. Biz Milliyetçi-Ülkücü hareketiz, biz Türklüğün ve Türkiye’nin Beka davasıyız. Biz “Ne mutlu Türk’üm Diyene” sözüne bağlanan, teslim olan bedenleriz.” Şeklinde konuştu.

“Hdp sevici danışmanının hesabını Bolu halkına vermelidir”

İl Başkanı Çelikkol, Özcan’ın iftira atarak Milliyetçilik adı altında tiyatro yaptığını belirterek; “MHP’ye hayasızca bu iftirayı atan şahsiyet, önce ekmeğini yediği, suyunu içtiği Türk’ün öz yurdu, Köroğlu diyarı güzel Bolu’muz da Bolu Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde Bolu halkının vergileri ile Bolu Belediyesi bütçesinden maaşı ödenen Hdp sevici danışmanının hesabını Bolu halkına vermelidir. Daha sonra yüzü kalırsa bize laf yetiştirmeye çalışabilir. Bu iftiralar bu şahsiyetin çaresizliğinin göstergesidir. Milliyetçilik adı altında yaptığı tiyatro Bolulu hemşehrililerimizin nazarında sona ermiştir. Bu iftirayı atan şahsiyetin 31 Mart akşamı yalpalayıp düşmekten başka bir sonu olmayacaktır” ifadelerini kullandı .

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ