(Basın Bülteni) - Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Tanju Özcan’ın CHP’ye yeniden kabul edilmesiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e, “Korkunun ecele faydası yok. Tarihe bir başarısızlığın daha yazılacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Temmuz ayında ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nde alınan kararla partisine geri döndü.

Tanju Özcan’ın “baba evine döndüm” şeklinde yaptığı duyuru sonrasında açıklama yapan AKP İl Başkanı Suat Güner’e, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’den sert bir cevap geldi.

“NELER HİSSETTİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM”

Başkan Güner’i, “Kaybedenler kulübü lideri” olarak tanımlayan Karagöz, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın baba evine dönüşünün ilk sancısını ‘Kaybedenler Kulübü’nün Bolu’daki lideri AKP İl Başkanı Suat Güner çekmiş. Tanju Özcan’ın partiye yeniden kabul edilmesinin üzerinden henüz 24 saat bile geçmeden açıklama yapma gereği duyan AKP İl Başkanı Suat Güner’in neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ama korkunun ecele faydası yok. İl Başkanlığı döneminde partisinin milletvekili sayısını 1’e kadar düşüren ve Bolu tarihine en başarısız il başkanı olarak geçecek olan Güner’in açıklaması, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için de umudunun tükendiği ve son çırpınışları olarak görüyorum” dedi.

“BU HIRÇINLIĞIN SEBEBİNİ BİLİYORUM”

Karagöz, “Tanju Özcan’ın baba evine geri dönüşünün hem Cumhuriyet Halk Partililerde hem de Bolulu vatandaşlarımızda büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandığını görüyoruz. Hırçın açıklamalarınızın sebebinin adrese teslim ihale verememenizden, tarikat ve cemaatlere doğrudan ya da dolaylı para aktaramamanızdan, Bolu’yu sığınmacı şehri yapamadığınızdan kaynaklandığını biliyoruz. Ama Cumhuriyet Halk Partililer ve Bolulu vatandaşların 31 Mart’ta bu heveslerinizi yine kursağınızda bırakacağınızı da biliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE