Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Merkez İlçe kongresi sonrası, kırmızı listeyle 167 oy alan Çetin Uç, yeni merkez ilçe başkanı oldu.

Haber: Oğuzhan Eke

CHP Bolu Merkez İlçe kongresi tamamlandı. Kongrede merkez ilçe başkanlığı için Çetin Uç ve İsmail Hakkı Demir yarıştı. Çetin Uç kırmızı liste ile İsmail Hakkı Demir ise beyaz liste ile temsil edildi. Saat 12’de başlayan kongre, saat 17.00’da delegelerin son oyu kullanmasıyla tamamladı. Oy kullanımının ardından oy sayımına geçildi. Seçimde, oy kullanılan 2 sandıktan; 167 kırmızı liste,  118 ise beyaz liste çıktı. Seçimi kazanan Çetin Uç, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı oldu.

Kongre sonrası konuşan Çetin Uç, “Çok teşekkür ediyorum, verdiğiniz destekleriniz için. O kadar mutluyum ki şu anda. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin tereddüttü olmasın. Partimizin ve gençlerimizin geleceği için ne yapılması gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa onun en fazlasını yapmaya çalışacağız. Kaybedenin olmadığı bir seçim yaşadık. İsmail Hakkı abimle de kimsenin şüphesi olmasın, birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çetin Uç’un yönetiminde şu isimler yer alacak:

-          Hatice Akdağ

-          Galip Altunyıldız

-          Süleyman Can

-          Naime Ceylan

-          Berrin Çevik

-          Dursun Eker

-          Mehmet Öksüz

-          Okay Özcan

-          İrem Özcan Cönger

-          Aydan Özdemir

-          Mihriban Sözkesen

-          Adem Şahin

-          İsmail Uludağ

-          Musa Yılmaz

-          Sabri Yılmaz

-          Fatih Yirmili

DSC02742

Editör: Oğuzhan EKE