AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu’da 14 Mayıs tarihi seçimlerde Yüzde 52,75’lik oranla AK Parti’ye ilçeler arasında en çok desteği veren ilçe olarak birinci sıraya yerleşen Göynük ilçesini ziyaret etti. Coşkunyürek ziyaretinde 28 Mayıs ve sonrasında AK parti’nin sahada yapacağı çalışmaların mottosunu “Vatandaşımızın gönlüne giden yolu yapacağız” sözleriyle ifade etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye en çok oyu veren ilçe olma ünvanına sahip olan Göynük ilçesini ziyaret etti, ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek aldıkları sonuç için kendilerine teşekkür etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in Göynük ziyaretlerine, Bolu’dan kendisine eşlik eden parti üyesi avukat Hulusi Apaydın, Göynük önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Kazan, AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, AK Parti Göynük İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özkan ve ilçe parti teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Teşekkür gezisi öncesinde ilçe teşkilatı ile gelecek dönem yol haritası üzerine istişarelerde bulunan Coşkunyürek,  önümüzdeki dönem vatandaşın gönül yoluna yönelik çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Göynük halkı tarafından fahri hemşehri olarak görülen Coşkunyürek, geçmiş dönemde ilçeye yaptığı yatırım ve çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazanmış ve Göynük yaşayanları tarafından evlat olarak benimsenmişti.

İlçede ziyaret ettiği vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Coşkunyürek’in ilk durağı Safranlar Mahallesi, İbrahimözü Köyünde geleneksel olarak düzenlenen mevlid ve hacet duası oldu. Mevlit programının ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptı.

“REKOR YİNE SİZDE OLUR İNŞALLAH”

İlçeye yaptığı ziyarette önümüzdeki dönem partinin izleyeceği yol haritası hakkında Coşkunyürek değerlendirmede bulunarak; “Göynük’ten Allah razı olsun. Partimize en fazla oy veren ilçe olarak tarihe geçmiş oldunuz o yüzden tebrik ediyorum sizleri. Emeklerinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Önümüzdeki hafta 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde İnşallah Yüzde 80 olarak verdiğiniz destek Yüzde 85-90 olur. Rekor yine sizde olur İnşallah.” Dedi.  

“HALKIMIZIN İRADESİNE SAYGI DUYUYORUZ”

Milletvekili Coşkunyürek, haklın iradesine saygı duyduklarını belirterek;  “Bolu’da buruk bir sevincimiz var. Bolu’da Türkiye’de olduğu gibi hem Cumhurbaşkanlığı için yapılan oylamada hem de milletvekilliği seçimleri için birinci partiyiz. Biz AK Parti’nin kalesi gibiydik geçmiş dönemlerde. İlk olarak 3-0’dık sonra üç dönem 2 vekilimiz temsil etti Bolu’yu ki o seçimlerde de çok az oylarla kaybetmiştik. Bu seçimlerde halkın iradesi sandığa tek vekil olarak yansıdı. Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız her zaman bunu söylüyor zaten, halkın iradesinden başka güç tanımam diye” şeklinde konuştu.

“EKSİKLİKLERİMİZİ MASAYA YATIRACAĞIZ”

Vatandaşların sandık mesaj vermek istediğini dile getiren Coşkunyürek; “28 Mayıs’tan sonra tüm teşkilatlarımızla oturup eksikliklerimizi yapmamız gerekenleri tek tek konuşacağız. Eksikliklerimizi masaya yatıracağız. Bu eksikliklerin giderilmesi için büyük bir gayretin içerisinde olmamız lazım. Türkiye çok dinamik bir ülke 6 ay sonra yine zaten seçimler olacak. Bu yüzden hiç boşe geçirecek zamanımız yok. Acilen kendimizi çek ederek bu süre içerisinde eksiğimizi noksanımızı tamamlamak için gayret içerisinde olacağız. Benim alanda gördüğüm en büyük tespit şu oldu. Yol yapabilirsiniz, köprü yapabilirsiniz, hastane yapabilirisiniz, ihtiyaç varsa elbette zaten yapmamız gereken kamu binalarını yapabilirsiniz ama vatandaşımız gördüğümüz kadarıyla kalbime giden yolu da yap, gönlüme giden yolu da yap diyor. Vatandaşımız kendisine dokunulmasını, dinlenilmesini istiyor. Bir talepte bulunduğu zaman kendisinin geriye dönülmesini istiyor. İsteğinin olup olmayacağını vatandaşımızın sebebiyle birlikte duyması lazım. Onuda ikna etmemiz gerekiyor. O konuda eksikliğimizi görüyoruz. Bu en önemli konuda eksikliğimizin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“3 BİNE YAKIN PARTİLİMİZİN HALKIMIZIN NABZINI İYİ TUTMASI LAZIM”

Seçimlerde Göynük’ün bir başarı hikayesi yazdığının altını çizerek; “Biz Bolu’da çok büyük bir teşkilatız. Tüm üyelerimizi topladığınızda 3 bine yakın insan yapıyoruz. Bu 3 Bine yakın partilimizin halkımızın nabzını iyi tutması lazım. Vatandaşın derdini iyi dinlemesi lazım. O sorunlar bize aktarılmazsa o sorunlar birikiyor daha sonra vatandaş kendisiyle ilgilenilmediğini düşünüyor. Tüm bunları yaşamamak için tüm teşkilatlarımızla tüm kademelerimizle ile dört elle sarılmamız gerekiyor. Bu sonuç işte bu durumun bir göstergesi. Ortaya çıkan sonuç bunu gösteriyor. 80 bine yakın oyumuz var. Biraz daha çaba gösterebilseydik büyük ihtimalle ikinci vekillikte bizim olurdu. Demek ki eksiliklerimizi tam olarak görememişiz. İnşallah hem bu Pazar hem de bundan sonraki dönemde eksikliklilerimizi tamamlayarak vatandaşımızı kucaklayarak Türkiye yüzyılı hedefine emin adımlarla devam ederiz.

“GÖYNÜK BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZMIŞ OLDU”

Türkiye’nin yükselişi sadece Türkiye’yi değil tüm Dünyayı ilgilendiriliyor. Belki tarihte ilk defa bir seçim 50’ye yakın ülkede canlı olarak yayımlandı. Bu seçim sonucu dünyada birçok duruma yöne verecek bir sonuç olarak bakıldığı için dikkatle takip ediliyor. İnşallah 28’inde Cumhurbaşkanımıza halkımız gerekli desteği verecektir. Vatandaşımız zaten cumhur ittifakının mecliste sandalye sayısının çoğunluğunu tercih ederek zaten bir karar vermiştir. Mecliste çalışma bütünlüğünün bozulmaması için yönetimde istikrar olması için, karışıklık olmaması için vatandaşımızın bizi 50 puanın üzerinde 55 gibi destekleyeceğini düşünüyorum. Bizim önümüzdeki bir haftalık süreyi iyi değerlendirmemiz lazım. Rehavete kapılmamamız lazım. Bu haftayı gayretli geçirmemiz lazım. Birbirimize yardımcı olmamız lazım. Teşekkür ediyorum. Göynük bir başarı hikâyesi yazmış oldu. Göynük evladına sahip çıktı. Ben buranın bir evladı gibi görüyorum kendimi ve olmaya devam edeceğim. Burada bizim tarihimizin manevi ortamı var biz buraya her girdiğimizde bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah görev aldığımız süre içerisinde bize duyulan sevgiye saygıya layık olmaya çalışacağız. Daha güzel bir Göynük için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Hepinize emekleriniz için bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” açıklamasında bulundu.

yüksel (7)-1yüksel (6)-1yüksel (5)-1yüksel (4)-1yüksel (3)-1yüksel (2)-1yüksel (1)-1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ