AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Ankara’da başlayan vekillik mesaisinden geride kalan zamanı ilçe ziyaretlerinde vatandaşla kucaklaşarak değerlendiriyor. Seçim döneminde “Vatandaşımızın gönlüne giden yolu yapacağım” diyen Coşkunyürek, söylediği sözü arkasında duracağını yaptığı ziyaretlerle göstermeye başladı.

Haber: Huri Afacan

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, vekillik mesaisine sahada hızlı başlayan isim oldu. Seçim döneminde tek tek vatandaşın kapısını çalan Coşkunyürek, bazı vatandaşların “Siz vekil olursanız lütfen bize seçimden seçime uğramayın” sözleri üzerine “Ben daha önceki vekillik dönemimde de vatandaşımızla sürekli ilgilenen onun dertleri ile hemhal olan bir yol izledim. Şimdi de aynı şekilde davranacağım. Vatandaşımızın sadece ulaşım yollarını değil, gönül yoluna giden yolu da yapacağım. Gönül kırgınlıklarını onaracağım. Sizlerin her zaman yanında olacağım” ifadelerini kullanmıştı.

SÖZÜNÜ TUTUYOR

Ankara’da yoğun başlayan mesaisine rağmen Coşkunyürek, önceki dönem Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Öner ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özkan ile birlikte Göynük Bayındır Köyü’nde düzenlenen hacet bayramına katıldı.

Göynüklü vatandaşların geçtiğimiz dönemlerde kazandırdığı hizmet ve çalışmalarla gönlünü kazanan Coşkunyürek vatandaşlara tarafından ilgiyle karşılandı.

Coşkunyürek hacet bayramı ziyaretinin ardından yanında bulunan aynı ekiple Göynük ilçesinin manevi iklimini oluşturan Fatih Sultan Mehmed Han’ın hocası Akşemseddin Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ