Bolu’dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Öncü görevden alındı. Öncü’nün yerine Cemal Turan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Adıyaman İl Müdürü Hasan Bilici ve Giresun İl Müdürü Mustafa Modaoğlu görevden alındı.
Amasya İl Müdürlüğüne Adem Yücel, Giresun İl Müdürlüğüne Ender Yanık, Mardin İl Müdürlüğüne Murat Karaaslan, Şanlıurfa İl Müdürlüğüne Fatih Yılmaz, Yozgat İl Müdürlüğüne ise Alper Alp atandı.
Milli Eğitim Bakanlığında ise Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü görevden alınarak, yerine Cemal Turan atandı.
Milli Savunma Bakanlığında, Personel Genel Müdür Yardımcısı Sadık Erbay’ın yerine Samet Bulat atanırken, Tedarik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Külüş’ün yerine İlyas Aktiken atandı.





