(Haber Merkezi) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasına yönelik düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin yakalandığını duyurdu. Erdoğan; “AK Parti seçim çalışmasına silahlı saldırı gerçekleştiren zanlılarından biri yakalandı, tahkikat devam ediyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'deki AK Parti seçim çalışmasına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin konuştu, Yeniay'ın seçim çalışmaları esnasında gerçekleşen menfur olayı bir kez daha lanetlediğini vurguladı.

Erdoğan, Türkiye'nin her ne surette olursa olsun bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz” diyerek; “Saldırıda yaralanan vatandaşımıza Rabb'imden acil şifalar diliyorum. İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle suç şebekeleriyle çetelerle şehir eşkıyalarıyla milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum. Siyaset kurumunun bu konudaki hassas ve sorumlu tavrını demokrasimiz adına takdirle karşıladığımızı burada tekrar ifade etmek istiyorum. Bir tanesi yakalandı şu anda, diğerlerini de inşallah yakalayacağız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ