Demirkol bgc

BOLU’NUN ÇOK ÖNEMLİ PROBLEMLERİ VAR”

(HABER: Servet Gökçek) - AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, Bolu’nun su problemi olduğu konusuna değinerek; “Çeşmelerden, yaylalardan gelen suların olduğu bir yerde içtiğimiz suyun Gölköy’den gelen suyla birlikte çok büyük bir problem arz ettiğini görüyoruz. Bolu’yu çeşmeden su içilebilir hale getirmemiz lazım” dedi.

Bolu'da yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, şehirdeki su sorununu çözme hedefiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirkol, geçmişte Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hıfzıssıhha ve su kurullarında görev alarak deneyim kazandığını belirterek, Bolu'nun karşılaştığı sorunlardan birinin su sıkıntısı olduğunu vurguladı.

"Sadece içtiğimiz su değil, çeşmelerden ve yaylalardan gelen suların bir araya geldiği bir yerde temiz içme suyu temin etmek önemli bir mesele" diyen Demirkol, Gölköy'den gelen suyun Bolu'nun içme suyu ihtiyacını karşılamada yaşanan zorluklara dikkat çekti.

“BOLU’NUN ÇOK ÖNEMLİ PROBLEMLERİ VAR”

Bolu'nun çeşmelerinden su içilebilir hale getirilmesi gerektiğini ifade eden Demirkol;  “Bolu’nun çok önemli problemleri var. Su başlı başına bir problem. Yani bizim çeşmemizi açtığımızda temiz suyu içme noktasında nerede olduğumuz ortada. Diğer taraftan baktığınız zaman ben Sağlık Müdürlüğü tarafından hem hıfzıssıhhalarda hem de su kurullarında aktif bir şekilde görev yapmış bir kardeşinizim. Burada görüyoruz ki çok ciddi bir su problemi var. İşte kökez suyunun olduğu, çeşmelerden yaylalardan gelen suların olduğu bir yerde sadece bizim içtiğimiz suyun Gölköy’den gelen suyla birlikte çok büyük bir problem arz ettiğini görüyoruz süreç içerisinde. Bizim bu problemleri çözmemiz lazım. Çeşmeden su içilebilir hale Bolu’yu getirmemiz lazım.” Şeklinde konuştu.

Editör: Servet GÖKÇEK