(HABER: SERVET GÖKÇEK)- Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Demirkol, “Bolu’nun tarihi ve geleceği açısından önemli bir süreç olduğuna inanıyorum. O sebeple de burada ben de varım” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin, Nilüfer Park’ta bulunan binasında gerçekleşen ziyarette Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve basın mensupları yer aldı.

Birliktelikte gündeme dair sohbet edildi. Belediye Başkan Aday Adayı Demirkol, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bolu’ya hizmet etmek için yola çıktığını aktaran Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

“Sonuç itibariyle bu süreç birçok aday adayını içerisinde barındırıyor. Farklı partilerimizden farklı aday adaylarımız var. Sonuçta herkes iyi niyetle, ‘Ben en iyisini yapabilirim’ diye yola çıkıyor. İnşallah kavgasız, problemsiz, Bolu’nun problemlerinin sadece konuşulduğu bir dönem olur ve Bolu kazanır. Ben de 2024 seçimlerinin, Bolu’nun tarihi ve geleceği açısından önemli bir süreç olduğuna inanıyorum. O sebeple de burada ben de varım. Böyle bir yola ‘Bismillah’  deme ihtiyacı hissetim.”

Demirkol, basın mensuplarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ