Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, deprem bölgesindeki çocuklar için “Depremzede Çocukların 23 Nisan Hediyesi Sizden Olsun” kampanyası başlattı.

Haber: Emine Arzu Bayseç

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından 23 Nisan’da çocukların yüzünde tebessüm oluşturarak yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla, BAİBÜ deprem bölgesindeki çocuklar için kampanya başlattı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin sayfasından yapılan duyuruda; “Büyük deprem felaketine maruz kalan çocuklarımızı sevindirmek için düzenlenen hediye kampanyasına katkı vermek isterseniz, aşağıda belirtilen hediye paketlerinin temininde kullanılacak yardımlarınızı BAİBÜ AR-GE VAKFI hesaplarına yatırarak destek olabilirsiniz.

7-12 yaş çocuklar için hediye paketi: Boyama kitabı, 6’lı boyama kalemi, hikâye kitabı, kolonyalı mendil, kuruyemiş. 12-16 yaş çocuklar için hediye paketi: Deney seti, maket, okuma kitabı, kolonyalı mendil, diş macunu-diş fırçası, kuruyemiş. Yardımlarınızı gönderirken “DEPREM ÇOCUK HEDİYE ARGE” açıklaması yazmayı unutmayınız.” ifadeleri kullanıldı.

Kampanya kapsamında Hesap Adı: Abant İzzet Baysal Araştırma ve Geliştirme Vakfı olarak verildi. Kampanyaya destek olacaklar için IBAN’da paylaşıldı.

IBAN: TR46 0006 4000 0014 3010 0002 14”

Editör: Servet GÖKÇEK