DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, AK Parti’nin kurulduğu günkü çizgiden çıktığını ifade ederek, “Ben bu partinin kurucusuyum Bolu’da. O gün bizimle dalga geçiliyordu, ‘Sen hanımı da kapatırsın, bilmem ne yaparsın’ falan falan… Bu eleştiriyi yapanlar şu an AK Parti’de yönetici” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

DEVA Partisi il yönetimi ve milletvekili aday adayları, Köroğlu TV Genel Yayın Yönetmeni Ercan Gülen’i ziyaret etti. Gündeme dair konuşulan birliktelikte DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, AK Parti’ye dair eleştiride bulundu.

“BEN BU PARTİNİN KURUCUSUYUM”

AK Parti’den ayrıldıkları için kendilerine yöneltilen söylemlere değinen Yetkin, “Sokakta yapılan konuşmalarda, ‘Siz hainsiniz, davayı sattınız.’ Peki, davayı söyle bakalım. Yani 100 tane adama sorduk, orada kalıyor. Ondan sonra demagoji başlıyor. Ben bu partinin kurucusuyum Bolu’da. Şimdi sen bana davayı mı anlatıyorsun? O gün topu topu kaç kişiydik. Sen yoktun, madem bu kadar dava adamısın, neredeydin o zaman? Ben senin nerede olduğunu biliyorum” dedi.

“NEREDEN NEREYE GELDİ”

Mevcut AK Parti yönetiminin, önceki dönemlerde kendilerini eleştirdiğini işaret eden Yektin, “O günkü sıkıntılar belliydi ve bir irade koymak gerekiyordu. Biz o zamanki yaşlarımızla, 27-28’li yaşlarımızla bir irade koyduk. O gün bizimle dalga geçiliyordu, ‘Sen hanımı da kapatırsın, bilmem ne yaparsın’ falan falan… ‘Şalvar mı giyeceksin, tespih mi taşıyacaksın’ gibi şeylerle karşılaşıyorduk. Bize bu eleştiriyi yapanlar şu an AK Parti’de yönetici. Nereden nereye geldi…” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE