Teşkilat eğitim toplantılarına aralıksız devam eden Diyanet-Sen Genel Merkez yönetimi Diyanet-Sen Bolu Şubesi Teşkilat Eğitim Toplantısına katıldı.

Haber: Selda Selin Özbay

Genel Sekreter Neslibey Özkan, Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardıcısı Nazif Kocaçoban, Basın ve İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen'in katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Teşkilat ve sosyal medya üzerine eğitimler verildi.

Yapılan görüşmelerde sendikal gündem ve çalışma hayatı üzerine istişarelerde bulunuldu. Diyanet-Sen Bolu Şube yönetimi, İl ve İlçe Teşkilatları, Zorunlu Organlar ve Gençlik Kolları komisyonlarıyla birlikte şölen havasında gerçekleşen Teşkilat Eğitim Programı Mudurnu Yıldırım Bayezid Camii Görevlisi Eyüp Acar’ın Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Önümüzdeki dönemde yapılacak Sendikal çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Diyanet Sen Bolu Şube Başkanı İsa Afacan; "Yaklaşık 7 ay önce, çıktığımız bu kutlu yolculukta, siz değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu kutlu davaya hizmet etmeye gayret ediyoruz. Rabbim, daha güzel hizmetlerde bulunmayı bizlere nasip eylesin. Yaptıklarımızı şöhret, ikbal için değil, bir gün kendisine döneceğimiz, rabbimizin rızasını kazanmak için yapıyoruz. Yüce Allah; tövbe suresi 105. Ayetinde ‘'çalışın! Yaptıklarınızı Allah’a, resulde, müminlerde görecektir' diye sözlerine devam etti.

Başkan Afacan; Bizde, bu minvalde, Din görevlisine hizmet, Dine hizmettir düsturuyla, teşkilatlarımızla birlikte Davamıza Sendikamıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne, bizimle beraber yol yürüyen, dava arkadaşlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, özverili çalışmalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Teşkilat ve Eğitim toplantımızın, hayırlara vesile olmasını, yüce Mevla’dan niyaz eder, hepinize, saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Başkan Yardımcılarının Eğitim sunumları ile devam eden toplantı, önce ki dönem Diyanet-Sen Bolu Şube Başkanı Muhammed Bayram Tekeş'e Plaket takdimi ve yeni oluşan ilçe yönetimlerine yetki belgesi takdimiyle toplantı tamamlandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ