HABER: YASİN CELAL TORUN) - Eğitim Sen ve TMMOB işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte Şubadap müzik grubuyla Bolu’da çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Barış, doğa, sorgulama, emek, ekoloji, farklılıklar, özgürlük gibi konulardaki şarkılardan oluşan repertuarıyla interaktif ve bol zıplamalı Şubadap Müzik Grubu ekip, davul, bas gitar, gitar, akordiyon ve trompet çalgılarıyla Necip Fazıl Kültür Merkezinde sahne aldı.

Çocuklarla müzik çalışmaları yapan, çocuk şarkıları besteleyen, konserler düzenleyen Şubadap Müzik Grubu için salonu tıklım tıklım dolduran çocuklar eğlenceli oyunlarla keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Dilek Çakman; “Çocuklarımızın düşlerinin gerçeğe dönüştüğü günleri yaratma umudu ile laik, bilimsel, kamusal eğitim mücadelesi veren Eğitim Sen ve TMMOB olarak Şubadap müzik grubuyla Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde ücretsiz çocuk konseri yaptık” dedi.

Çakman, çocukların aydınlık yarınlarda yaşaması adına mücadele edeceklerini belirterek; “Sevgili çocuklarımızın mutlu olması ve özgürce şarkı söyleyip dans etmeleri için kolektif olarak kurulmuş Şubadap müzik grubu eşitlik, özgürlük, toplumsal cinsiyet eşitliği temalı şarkılarını çocuklarla buluşturdu. Emekleri için Şubadap müzik grubuna, katılımları için çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.  Çocuklarımızın aydınlık yarınlarda yaşaması için mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Aslı AKIŞ