AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay, hafta sonunda Sümer ve Tepecik mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi,  ülke siyaseti ve Bolu’ya dair pek çok konuda istişarelerde bulundu.

Haber: Aslı Akış

Ak Parti’nin 2023 hedefleri kapsamında saha çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaşlar ile de sohbet eden Doğanay, esnafları tek tek dinleyerek taleplerini not aldı.

“BEN DE ÇOCUKLUĞUMA GİTTİM”

Öte yandan Doğanay, evlerinin önünde oynayan çocuklarla da vakit geçirdi. O anlara dair paylaşımda bulunan Doğanay; “Tablet, cep telefonu ve bilgisayarlar arasında kaybolan çocuklara inat, bizim çocukluğumuzdaki gibi evlerinin önünde o bildik oyunu oynayan yavrularımızı görünce dayanamadım ve ben de çocukluğuma gittim. Rabbim tüm yavrularımıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah” ifadelerine yer verdi.

“HEMŞERİLERİMİZLE HASRET GİDEREREK SOHBET ETTİK”

Doğanay, esnaf ziyaretlerinin ardından da sosyal medya hesabından; “Sümer ve Tepecik Mahallesinde bulunan esnaflarımızı ve güzel havadan istifade etmek için kendilerini adeta yollara atan hemşerilerimizle hasret gidererek sohbet ettik. Ayaküstü de olsa ülke siyaseti üzerine, Bolu'ya dair sohbetler ettiğimiz hemşerilerimizin bu vesileyle Ramazanlarını da tebrik ettik” paylaşımında bulundu.

Editör: TE Bilisim