Dr. Selami Konyalıoğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayarak, vaatlerini aktardı.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçime hazırlanırken, Bolu’da da milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. Dr. Selami Konyalıoğlu da düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını duyurdu.

“ELİMİZDEN GELİNİ İMKÂNLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE YAPAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Bolu’ya katkı sağlamak istediğini belirten Konyalıoğlu, “Bolu’da görev yapan bir tıp hekimiyim. Ayrıca ticaretle de meşgulüm. Aktif de hekimlik yapıyorum. Uzunca bir süredir de Bolu siyasetinde görev alıyorum. Bizler Bolu’da doğup büyüyen insanlar olarak, yaşadığımız şehri daha ileri aşamalara, evlatlarımız için daha güzel noktalara getirmek için elimizden gelini imkânlarımız ölçüsünde yapamaya çalışıyoruz” dedi.

“ADAY ADAYI OLARAK BİR GÖREVE TALİBİM”

Aday adaylığını duyuran Konyalıoğlu, “14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı olarak bir göreve talibim. Allah nasip ederse bu görev bir bayrak yarışıdır. İlimizin çok değerli insanları, bu memleketi bir adım, iki adım daha ileri götürebilmek için bu yolda yoğun uğraşlar veriyorlar. Biz de bu bayrak yarışında görev alacağız” diye konuştu.

“MEMLEKETİMİZİ İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ”

Konyalıoğlu, memlekete hizmet edeceğini aktararak, “Tüm gücümüzle, imkânlarımızla, kapasitemizle çalışıp; ülkemizi, memleketimizi bir adım daha ileri götürmek için mücadele vereceğiz inşallah. AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adaylığımızın tüm ilimdeki hemşehrilerimize, insanlarımıza duyurmak beni memnun ediyor. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu merkeze bağlı Çampınar Köyü’nde doğup büyüdüğünü ifade eden Konyalıoğlu’nun bazı vaatleri şu şekilde:

-          Bolu – Alaplı Otoyolu ile Karadeniz Sahil Yolu’na 30 dakikada bağlantı

-          Organize sanayi ve Üniversite arasında hafif raylı sistem

-          Bolu Stadyumu, hipodromu ve motor sporları pisti

-          Mudurnu – Göynük Organize sanayi bölgesi

-          Gerede deri sanayisinde “TURQUALİTY” markası

-          Seben’de meyve suyu fabrikası

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ