Bolu’da 17 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında, çevre temizleme etkinliği yapılacak.

Tüm Dünya’da Temizlik Günü olarak kutlanan 17 Eylül’de Bolu’da da çevre temizleme etkinliği düzenlenecek. Let’s Do İt Bolu İl Temsilcisi İsmailcan Kaya da yapılacak etkinliğe ilişkin bilgi verdi.

“17 EYLÜL TARİHİNDE DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ’MÜZ VAR”

Çalışmanın tüm halka açık olduğunu belirten Kaya, “2008 yılında bir Baltık ülkesi olan Letonya’da, bir grup arkadaş temizlik yapıyorlar ve temizliğin sonucunda da bu Dünya’ya yayılıyor. Şu an Türkiye’de de 81 ilde mevcut. 200’ü aşkın noktada ekiplerle yürütüyoruz. 17 Eylül tarihinde Dünya Temizlik Günü’müz var. 17 Eylül tarihinde güzel bir temizlik hareketi düzenleyeceğiz. Bolu’muzun güzide kuruluşları, kurumları, sivil toplum kuruluşları, öğrenci toplulukları ile birlikle güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz.  Tüm halkımıza açık olacak” dedi.

“ETKİNLİKLER DOLU DOLU GEÇECEK”

Etkinlik kapsamındaki faaliyetleri de anlatan Kaya, “Hep birlikte Bolu’yu daha güzel yere getireceğimize inanıyorum. Etkinlikler dolu dolu geçecek. Bir tek temizlik olmayacak. O günü hem bilinçlendirme hem de akademik olarak hem eğlence olacak. Bizim birlikte olduğumuz kurum ve kuruluşlar var. Onlarda etkinliklere dâhil olacaklar. Onlarında faaliyetleri olacak. En sonunda da temizlik hareketi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik alanının 17 Eylül tarihine yakın bir zamanda açıklanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim