(HABER: Servet Gökçek) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personele ziyarette bulundu. Durak, işçilere söz vererek “Kimse işten çıkarılırım korkusu yaşamasın. Asla böyle bir şey olmayacak” dedi.

fot galeri gif

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde sahaya çıkan ve gün boyunca dur durak bilmeden çalışan Başkan Adayı Durak, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Belediye personelinin başkan değiştiğinde işten çıkarılma korkusu içinde olduğunu fakat kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağını ve herkesin işine devam edeceğini aktararak; “Biz göreve geldiğimizde kimse işten çıkarılırım korkusu yaşamasın. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Sizlere bunun sözünü rahatlıkla veriyorum. Biz sizlerle birlikte bu şehri daha da güzelleştirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha temiz ve daha adil bir Bolu için beraber çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK