(Haber: Aslı Akış)-Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Mustafa Kemal Atatürk’ün pankartı ve tişörtlerine İstiklal Marşı’na izin verilmemesi üzerine “Atatürk yoksa Türk Milleti yok! Atatürk yoksa Türkiye yok!” Dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Mustafa Kemal Atatürk’ün pankartı ve tişörtlerine İstiklal Marşı’na izin verilmemesi kamuoyunda tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. MHP İl Başkanı Durak’ta Türk Bayrağı ve Atatürk resminin yer aldığı bir görsel ile Suudi Arabistan yetkililerine tepki gösterdi

“ONURLU TAVIRLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

MHP İl Başkanı İlhan Durak’ta sosyal medya hesabından konula ilgili paylaşımda bulunarak, “Riyad’da oynanması planlanan Türkiye Süper Kupa Finalinde, Suud yetkililerinin, İstiklal Marşımızın okunmasına karşı çıkması, Türk Takımlarının Atatürk resmi olan tişörtlerle sahaya çıkmasına ve “Ne mutlu Türküm diyene” pankartının açılmasına engel olmak gibi küstahça ve alçakça tavırları karşısında, İstiklal Marşımıza, Bayrağımıza ve Atatürk’ümüze sahip çıkarak “Atatürk yoksa biz de yokuz!” diyerek, maça çıkmama kararı alan iki güzide kulübümüz Fenerbahçe ve Galatasaray’ı bu onurlu tavırlarından dolayı tebrik ediyorum. Atatürk yoksa Türk Milleti yok! Atatürk yoksa Türkiye yok!” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE