(Haber: Oğuzhan Eke) - Bolu’nun Sümer Mahallesi 36 yıl muhtarlık yapan Şeref Gündüz’ün oğlu Nurettin Gündüz de mahalleye muhtar seçildi.

Bolu’da, 2024 yılı Mahalli İdareler seçimleri tamamlandı. İl ve ilçe belediye başkanlarının sonuçlarının açıklanmasıyla, Bolu’nun mahallelerinde de kazanan muhtarlar belli olmaya başladı.  Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde aday olan Nurettin Gündüz de seçimi kazandı.

Sümer Mahallesi’nde 36 yıl muhtarlık yapan ‘Efsane Muhtar Şeref Gündüz’ün oğlu olan Nurettin Gündüz de efsane muhtar olmak için yola çıkacak. Seçim sonuçlarının Bolu ve Sümer Mahallesi’ne hayırlı olmasını temenni eden Gündüz, “Sümer Mahallemize 36 yıl hizmet eden efsanenin mirasını teslim aldık. Ben ve ekibim, bundan sonraki süreçte tüm yerel yönetimlerle beraber ortak akıl ve uyum içerisinde çalışarak, teslim aldığımız mirası daha ileriye taşıyacağız. Tüm Sümer Mahallesi halkına bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Omuzlarımıza yüklenen yükün farkındayız. Bu farkındalıkla mahallemizin tüm eksiklerini tamamlamak adına çalışmalarımıza 1 Nisan itibariyle başlıyoruz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE