Bolu’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tüm futbol müsabakaları iptal olup maçlar oynanmamıştı. Karşılaşmaların oynanması için tamamen karla kaplanan Karaçayır futbol sahalarında kar küreme ve temizlik çalışmaları başladı.

Bolu’da Play-Off maçlarının başlamasına sayılı günler kala yoğun kar yağışı nedeniyle Karaçayır'da bulunan futbol sahaları karla kaplanarak müsabakalar ileri bir tarih ertelenmişti.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bolu ASKF el ele vererek maçların yeniden oynanması için sahalarda kar küreme çalışmalarına başladılar. Hafta sonu maçları yeniden oynatabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler havalarında elverişli bir hale gelmesi ile Karaçayır'da yeniden Play Off maçları ile futbol şöleni kaldığı yerden devam edecek

ASKF Başkanı Cemalettin Metin karşılaşmalar ve saha çalışmaları için şunları ifade etti: “Bildiğiniz gibi ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle tüm futbol müsabakalarını iptal etmiştik. Sahalarımızda nerdeyse 1 metreye yakın kar vardı. Bizde kar yağışı sonrası havalarında düzelmesi ile sahalarımızda kar temizleme çalışmaları hızlandırdık. Hafta sonuna kadar tamamen sahaları temizleyip maçları oynatmayı planlıyoruz. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Play-Off maçları ile birlikte Karaçayır’da futbol şöleni olacak. Futbolseverleri maçlara bekliyoruz. Tüm takımlara başarılar dileriz.”

 

 

 

Editör: TE Bilisim