(Haber Merkezi)-  Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim kampanyasını başlattı. İmamoğlu, “31 Mart seçimlerinde yeniden kazanacağız. İstanbul başardı, bu hepimizin başarısıdır” dedi.

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimde İstanbul için tekrar aday olarak açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasını başlattı.

İmamoğlu'nun seçim sloganı "Tam yol ileri" olarak belirlendi. İmamoğlu, tanıtım için paylaştığı videoda “Her şey çok güzel olacak” sloganını tekrar kullandı.

Konuşmasında "Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. 31 Mart 2024'te sizlerin iradesiyle İstanbul'u yeniden kazanacağız" diyen İmamoğlu, bu kez İBB Meclisi'nde de çoğunluğu sağlayacaklarını söyledi.

"Engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Hizmet ürettik tecrübe kazandık" diye konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O engelleme refleksleri küçüldü, toz oldu. Görmüyoruz artık. Önümüze çıkan engelleri aşa aşa ustalaştık. Başarıya nasıl ulaşacağımızı çok daha iyi biliyoruz. Her yerde bunu söyleyin; 'İstanbul başardı'."

Editör: Oğuzhan EKE