HABER

EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMU'NDAN 1 MAYIS ÇAĞRISI

Abone Ol

 Bolu Emek ve Demokrasi Platformu adına Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlamak için çağrıda bulundu. Gezici; “İşimiz, emeğimiz, özgürlüğümüz, kar hırsıyla iş cinayetlerinde yitirdiğimiz işçiler ve emekçiler için iş, adalet, özgürlük talebimizle1 Mayıs Çarşamba saat 14. 00 te İzzet Baysal Anıtı önünde buluşalım” dedi.

 Haber: ASLI AKIŞ

Bolu Emek ve Demokrasi Platformu adına açıklamada bulunan Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, “Bizler işçiler, işsizler, memurlar, kadınlar, gençler, emekliler Emeklilikte Yaşa Takılanlar, sözleşmeli, ücretli kamu çalışanları kolektif emeğimizle var ettiğimiz birikimleri türlü fonlarla sermayeye devredilenler, kıdem tazminatına göz dikilen, zorunlu BES ile ücretleri kesilen, iş güvencesi çalınan, emeği ile hayatı yeniden üretenleriz.

Bizler, sokaklar dar edilen kadınlar, çocuklar ve gençleriz. İşimiz, emeğimiz, özgürlüğümüz için, kar hırsıyla iş cinayetlerinde yitirdiğimiz işçiler, emekçiler için iş, adalet, özgürlük talebimizle 1 Mayıs'ta alanlarda olacağız. Bu böyle gitmez diyen herkesi sesimizi büyütmeye, mücadeleye ve dayanışmaya çağırıyoruz.1 Mayıs Çarşamba saat 14. 00 te İzzet Baysal Anıtı önünde buluşalım” şeklinde konuştu.