Emelia  Beauty  Center, Emel Kaya  Güzellik Merkezi açılışı, görkemli bir törenle trio müzik eşliğinde, hizmete girdi.

Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi açılışına, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Güler Mert katıldı.

Kadınların, en temel ihtiyaçları arasında yer alan kişisel bakım hizmetleri, kuaförlük ve güzellik hizmetlerini bir arada buluşturan Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi,  son teknoloji acısız buz lazer epilasyonu, 6 fonksiyonlu ve 12 fonksiyonlu cilt bakımı protokolleri, Bölgesel Zayıflama, Refloksoloji, Ayak detoks, manikür, pedikür, ağada, altın oran kaş bıyık alma, kaş tasarımı, İpek kirpik, kirpik lifting, manuel terapi masaj (sıcak taş masajı), saç tasarımı, makyaj ve birçok alanda hizmetler verilecektir.

“KADINLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK”

Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi, işletme sahibi Emel Kaya, 1997 ‘de, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İktisat İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümün’den meğzun. 2010 yılında, bu güzellik sektöre adım attıklarını ve 2015  yılında Estetisyen oldu. Estetisyenlik diplomasını aldıktan sonra USTA ÖĞRETİCİ sertifikasını tamamladığını şu cümlelerle belirtti.

“Estetiysen olduktan sonra, Usta Öğretici sertifikamı aldım. Bütün bu branştaki tüm sertifikalarımı tamamladım. Başarı, eğitimden geçer.  Burayı danışanlarımın isteği doğrultusunda, açmaya karar verdim. Güzel sonuçlar olduğu için, böyle bir yer tercih ettim. Hijyen koşullarına uygun, kaliteli bir yer açtık. Bütün bayanlarımızı bekliyoruz.  6 fonksiyonlu cilt bakımı, 12 fonksiyonlu cilt bakımı, mezoterapi, buz lazer epilasyon, makyaj, saç tasarımı, altın oran kaş alımı, kirpik lifting, ipek kirpik, manikür, pedikür, ayak bakımı ve atak detoksu, el refloxoloji, ayak refleksiyoloji ve bölgesel zayıflama ( lenf drenaj- ödem artırıcı, G-5,- yağ parçalayıcı, pasif jumnastik-kas çalıştırıcı ve shaype smart- yağ yakıcı) ,olan cihazları kullanmaktayız. Bölgesel zayıflamada ilk seansta 8-10 cm incelme sonuçlarımız var ve bu uygulamayı, sadece dışsal değil, içsel olarak ta, yönlendirmeler yapıyorum. Mesela danışanlarıma, biyolojik su saatini tavsiye ediyorum. Çünkü bölgesel zayıflama, sadece dışsal cihazlarla yapılarak,  sağlıklı bir kilo verme veya incelme olmuyor. İstediğimiz sağlığa kavuşmak için, içsel yönünden de, danışanlarıma takip ve yönlendirmeler yapıyorum. .Mesela, biyolojik su saatimize göre, suyun ne zaman ve ne kadar içilmesi gerektiğine yönlendirmeler yapıyorum. Ne zaman, nasıl beslenmemiz gerektiğini bilmemiz gerekiyor, tabiki ve tüm gelen danışanlarıma anlatmaya ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım” diye konuştu.

“İLK SEANSTA FARKI GÖRECEKSİNİZ”        

Cilt bakımlarıyla ilgili olarak Emel Kaya, Avrupa'da aldığı eğitimlerden dolayı, ilk seansta yarım yüze uygulanan manuel yanak kaş kaldırmanın, farkını göreceğini belirtti ve şunları söyledi; “Cilt bakımlarımızla alakalı olarak bizim cilt bakım seansımız 2 saat sürüyor., sonrasında yanak ,kaş kaldırmayı manuel olarak (hiç bir cihaz kullanmadan) uygulama yapıyoruz. Açılışa özel, Cilt Bakımı yaptıran tüm bayanlara manuel Yanak-Kaş Kaldırma HEDİYE yapıyoruz. Bizim cilt bakımlarımız, Avrupa’da eğitim gördüğüm için farklı tekniklerle, ilk seansta fark yaratıyor derin bir arınma ve cilt yenileme oluyor. Yanak kaş Kaldırma yüze uyguladığımızda farkını çok net, gözle görülür şekilde göreceksiniz. Yaptığımız işlemlerden, İnanılmaz güzel haz alıyoruz. Memnuniyeti ve güzel sonuçları görünce, çok mutlu oluyoruz. Tüm işlemlerimizi bizzat kendim yapıyorum ve randevu sistemli çakışıyoruz, sadece bayanlara hizmet veriyoruz. Buradaki personellerimizi, kendim bizzat eğitim vererek yetiştiriyorum, çünkü onlar, beni temsil ediyor” dedi.

Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi işletmecisi Emel Kaya, müşterilerine indirim imkânı ve son teknolojik cihazlarla, geniş hizmet yelpazesi ile Bolu halkı için, hizmet edeceklerini ifade etti.

DOĞAL BAKIMI SEVDİREN, İLK VE TEK UZMAN

Şems Arslan’ın, Bolu Bölge Temsilcisi olan Emel Kaya, cilt bakımı ve güzellik alanlarında Türkiye’nin en başarılı isimleri arasında yer alan Kimyager Şems Aslan’ın güzellik ürünlerini, sizlerin elde etme imkânı sunuyor. Uzm. Şems Arslan, çevreyle ilgili Vegan ve Parapen içermeyen ürünleriyle, profesyonel laboratuvarlarda üretilmektedir ve cilde bakımları, doğal, organik, paraben içermeyen, Şems Arslan ürünleriyle yapılmaktadır. Son olarak Emelia Beauty Center, Emel KAYA, güzellik merkezine tüm bayanları bekliyor ve yeniliklerimizi takip edilmesini arz ediyor.

emalia (3)emalia (1)emalia (2)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ