(Haber: Selda Selin Özbay) - Emelia Beauty Center, müşterilerine özel bir kampanya sunarak güzellik ve bakımın yeni adresi olmaya devam ediyor. Sonbaharın yorgunluğunu atmak ve kendinize özen göstermek için kaçırılmayacak fırsatları bir araya getiren merkez, geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor.

TREND RENKLER VE ÖZEL TASARIMLARLA PROTEZ TIRNAKLARINIZI YENİLEYİN

Emelia Beauty Center, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Protez tırnak, manikür ve el bakımı, ayak bakımı, refleksoloji hizmetlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Birbirinden güzel desenlerle süslenmiş protez tırnaklarla bakımlı ve harika görünen ellere sahip olabilirsiniz. Manikür ve El Bakımı ile Ellerinizi şımartacak, bakımlı ve pürüzsüz ellere kavuşun. Ayak Bakımı ve Refleksoloji Ayaklarınıza özel bakım ve rahatlama seanslarıyla stresi atın. Ayak detoksu ile vücudunuzu arındırmak ve hafiflemek için detoks uygulamalarını deneyin.

Emelia Beauty Center, uzman kadrosuyla, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyor. Modern tekniklerle donatılmış merkezde, hijyen ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır.

Kampanya süresince rezervasyon yaptırmak ve ayrıntılı bilgi almak için Emelia Beauty Center'ın iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Güzellik ve bakımın yeni adresi olan merkez, size özel avantajlarla dolu bu kampanyayı kaçırmayın!

Adres: Paşaköy Mahallesi D100 Karayolu Caddesi Üzeri Rezidans 14 A Blok Kat: 1 Daire: 7

Tel: 0(374)274 15 74   

      0(541)369 58 69

Editör: Servet GÖKÇEK