Her seçim öncesi yaşanan, partilerdeki bayrak asma yarışı bu seçimlerde hat safhaya ulaştı. Özellikle Hükümet Meydanındaki yarış nedeniyle, bayraklardan gökyüzü bile görünmez hale geldi. Bu görüntüyü gören vatandaşlar, “En çok bayrak asan, en çok oyu alacak herhalde” diye tepki gösteriyorlar. 

24 Haziran seçimleri öncesi partilerin siyasi çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, seçim yarışı bayrak asma yarışına döndü. Parti liderlerinin miting için ilimize geldiği günlerde, miting güzergahlarını bol bol süsleyen partiler, şehrin dört bir tarafını, bayrak, flama ve posterlerle donattılar.

Bazı bölgelerdeki bu yoğun yarış ilginç görüntülerin de oluşmasına neden oluyor. Özellikle rüzgarla birlikte parti bayrakları birbirine dolaşıyor ve ortaya tuhaf görüntüler çıkıyor. Bir parti liderinin fotoğrafının yanında, başka bir partinin logosu görülebiliyor. Bu ilginç görüntülerin en tavan yaptığı yer ise Hükümet Meydanı. Hükümet Meydanı’nda bir bir stant ve seçim büroları açılmasının ardından bu bölgede tam bir kargaşa yaşanmaya başlandı. Seçim stantları dip dibe kurulurken, parti flamalarından ve bayraklarından gökyüzü de görünmez hale geldi. Bu görüntüyü gören vatandaşlar, “En çok bayrak asan, en çok oyu alacak herhalde” diye tepki gösteriyorlar.

 

Editör: TE Bilisim