Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçilere beslenme tavsiyesi verdi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her gece uyumadan önce yediği karışımı denediğini belirterek yaşadıklarını anlattı.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilerle bir araya geldiği Tokat ziyaretinde her gece uyumadan önce yediği karışımın tarifini vermiş, yediği karışımı herkese tavsiye etmişti.

Erdoğan; “Şimdi ben bir şey tavsiye edeceğim. Ben şunu yapıyorum, her akşam yatarken manda yoğurdu. Manda yoğurdu hakikaten kalitedir, çok iyidir. Onun içine şöyle Medine hurması doğrarım, 3 tane veya 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve yulaf ezmesi atarım. Bu dörtlüyü karıştırarak yer yatarım, şifa. Eskişehir'de bizde olan belediyelerden biri, o sürekli bakraç içinde manda yoğurdumu gönderir. Bir de Ankara Mamak belediye başkanımız bakraç içinde temin ediyor. Tavsiye ederim.” İfadelerini kullanmıştı.

KARIŞIMI DENEYEN TANJU ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın her gün yatmadan önce yediğini söylediği manda kaymaklı, hurmalı, kestane ballı şifalı karışım tavsiyesini imalı sözlerle eleştirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Özcan; “Sn. Cumhurbaşkanının tarifini uygulayıp akşam yatmadan yedim. Gerçekten mükemmel bir iksir gibi. Şu an dünyaya A.Hamdi Çamlı gibi bakıyorum. Bütün zamların CHP’nin eseri olduğunun bu kudretli karışım sayesinde farkına vardım. Bence herkes denemeli” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim