MHP teşkilatları eş zamanlı olarak; Bolu merkez, ilçe ve beldelerde 8 bin esnafımıza siftah parası dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatı MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın mesajının yer aldığı bir yazı ile esnafa zarf içerisinde 1TL siftah parası dağıttı.

“İLK SİFTAHI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDEN”

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, siftah parasının günün il kazancı anlamını taşıdığını belirterek; “Ülkemizde ağır acıların yaşandığı bu günlerde; Türk devleti milletiyle el ele vererek birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmaya başlamıştır. Türk kültüründe siftah parası, günün ilk kazancı anlamını taşır ve bereketi temsil eder.

Bu süreç içerisinde; elini taşın altına koymaktan imtina etmeyen kıymetli Bolu esnafımızın ilk siftahı Milliyetçi Hareket Partisi’nden.” Şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLETİNİN HİZMETİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Durak, MHP olarak gece gündüz demeden Türk milletinin hizmetinde çalışmaya devam edeceklerini de işaret ederek; “Esnaflarımıza ulaştırdığımız siftah zarflarımızın arka yüzündeki QR kodunu telefonlarından okutan esnaflarımız için; yüce Türk Devletinin bu felaketin de üstesinden gelerek, 2023 Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşacağına olan inancını gösteren bir video hazırlanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; deprem afetini yaşadığımız ilk andan itibaren, gündüz oturmadan, gece uyumadan devletimizin ve yüce Türk Milletinin hizmetinde çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Ahmet İshak GÜLEN