(Haber: Oğuzhan Eke) - Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, vatandaşın hizmet ve projelere göre seçim yapacağını belirterek, “Erbakan Hocamızın izinde, ahlaki değerlerle dolu bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Billboardlarda değil milletimizin dualarındayız” dedi.

Seçim öncesi yazılı bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu’da yaşayan vatandaşlara seslendi. Halkın seçimimi poster ve afişlere göre yapmadığını ifade etti. Vatandaşa hizmet etmek istediklerini belirterek, tutarlı projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Belediye Başkan Adayı Bayrakdar’ın seçim mesajı şöyle:

“UMUT DOLU SESLERLE HEMŞEHRİLERİMİN KARŞISINDAYIM”

“Bugün, Bolu’nun dört bir yanından yükselen umut dolu seslerle hemşehrilerimin karşısındayım. Bu kutlu yolculukta, yüreğimizdeki inanç ve sevgiyle dolu olan bu şehrin hikayesini anlatmak istiyorum. Bizler, Yeniden Refah Partisi’nin Bolu Belediye Başkan adayı olarak, sadece hizmet değil, sevgi ve samimiyetle dolu bir gelecek vaat ediyoruz. Her adımımızda, Bolu’nun her bir köşesine dokunan insanların sesini yükseltmek, onların umutlarını yeşertmek için buradayız.

“ONLARIN MİRASI, BİZLERE GÜÇ VERİYOR”

Yolculuğumuzda bize ışık tutan, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ve Necmettin Erbakan Hocamızın izinde, ahlaki değerlerle dolu bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Onların mirası, bizlere güç veriyor, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Billboardlarda değil milletimizin duasındayız. Medyada değil meydandayız. Boy boy posterlere, seçim otobüslerine milletimiz oy vermiyor. Milletimiz hizmete, samimiyete oy veriyor.

“LİYAKAT VE EHLİYET SAHİBİ YÖNETİCİLERLE HAREKET EDECEĞİZ”

Bu yolda, Bolu’nun dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen bir ekip olarak, ayakları yere basan projelerimizi hayata geçirme sözü veriyoruz. İsraf etmeden, doğruyu söyleyerek, her bir vatandaşımızın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Bolu’nun geleceği için, liyakat ve ehliyet sahibi yöneticilerle hareket edeceğiz. Adalet ve şeffaflık ilkelerinden asla ödün vermeden, her bir kararımızı Bolu halkının menfaatleri doğrultusunda alacağız.

“BİZ BOLU HALKI İÇİN SAHADAYIZ”

Bugün, gerçekleşecek olan seçim, Bolu’nun kaderini belirleyecek bir dönemeçtir. Umutsuzluğa değil, umuda, korkuya değil, sevgiye, ayrışmaya değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz Bolu halkı için sahadayız. Geleceğimizi birlikte şekillendireceğiz. Hemşehrilerimizin duaları ve desteğiyle, Bolu’yu daha güzel yarınlara taşıyacağız.”

Editör: Oğuzhan EKE