(HABER: HURİ AFACAN) - Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Bolu'nun çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle kutladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde çalışan kadın personelleri ve tedavi gören vatandaşları ziyaret eden Faruk Bayrakdar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yukarısoku mahallesinde yaşayan vatandaşları da ziyaret etti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ziyarette, hastane personeliyle bir araya gelen Bayrakdar, kadın sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdirle karşıladı ve onlara çiçek hediye etti. Tedavi gören hastaları da unutmayan Bayrakdar, moral verici sözlerle hastaların yanında olduğunu ifade etti ve günlerini kutladı.

Ardından Yukarısoku mahallesinde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Bayrakdar ve Meclis Üyesi Adayları, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadınlara özel olarak hazırlanan çiçeklerle günlerini kutlayan Faruk Bayrakdar, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı ve destek mesajları aldı.

“KADINLARIN HAK ETTİKLERİ SAYGIYI GÖRMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Ziyaretler sırasında konuşan Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar; “Bugün, tüm dünyada kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü'nde, kadınların değerini ve önemini bir kez daha vurguluyoruz. Kadınlar, ailelerimizin temeli, toplumumuzun direği ve geleceğimizin şekillenmesinde kritik bir role sahiptir. Kadınlarımız, evlerimizde sevgi ve fedakarlıkla çocuklarımıza rehberlik ederken, toplumumuzda da ahlaki ve manevi değerlerin korunmasında önemli bir rol oynamaktadırlar. Bu özel günde, kadınlarımızın değerlerini bir kez daha hatırlamak ve takdir etmek istiyoruz. Ancak, kadınlarımızın karşılaştığı zorlukları da göz ardı etmemeliyiz. Toplumumuzda hala kadına yönelik şiddet gibi ahlaki erozyonların varlığından endişe duyuyoruz. Kadınlarımızın eğitim, istihdam ve sağlık gibi temel haklara erişiminde yaşanan zorluklar da göz ardı edilmemelidir. Yeniden Refah Partisi olarak, kadınlarımızın manevi değerlerini korumak, onları toplumun her alanında desteklemek ve hak ettikleri saygıyı görmelerini sağlamak için çaba göstereceğiz. Aile kurumunun güçlenmesi ve toplumumuzun refahı için kadınlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu vesileyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, onların huzur, sağlık ve mutluluk içinde yaşamalarını diliyorum.” dedi.

Editör: Ebru Buket EKE