(Haber: Huri Afacan) - Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, seçim sonuçlarına dair yayımladığı mesajda Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı tebrik etti.

Bolu’da 2024 Mahalli İdareler seçimleri tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Tanju Özcan, yeniden belediye başkanı seçildi. Seçime katılan ve aldığı oylarla Bolu’da 4’üncü sırada yer alan Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, teşekkür ve tebrik mesajı yayımladı. Bayrakdar’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK KAZANÇTIR”

“Seçim sürecinin sona ermesiyle birlikte, bizleri destekleyip yanımızda olan siz değerli hemşehrilerimize en içten duygularımla teşekkür etmek istiyorum. Seçim sonuçları ne olursa olsun, bizlere olan güveniniz ve desteğiniz bizim için en büyük kazançtır. Demokratik sürecin bir sonucu olarak gerçekleşen seçimlerde desteklerinizle 4’üncü parti olarak yerimizi aldık.

“OLDUKÇA RAHAT BİR SÜREÇ GEÇİRDİK”

Öncelikle, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bize yol gösteren, cesaret veren ve inancını hiçbir zaman kaybetmeyen liderimiz ve davamız sayesinde oldukça rahat bir süreç geçirdik. Onun önderliğinde, davamızı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

“ÖNEMLİ OLANIN DAVAMIZ VE MİLLETİMİZ”

Her birinizin verdiği destek, bizim için paha biçilmezdir. Her bir oy, bizim için bir güç kaynağıdır ve her birinizin desteğiyle aldığımız her adım, Bolu'muzu daha iyi bir yere taşımak için atılmış bir adımdır. Bugün elde ettiğimiz sonuçlar ne olursa olsun, bizler için asıl olanın Bolu halkının hizmeti olduğunu biliyoruz. Sizlerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda hareket etmek, bizim için her zaman en öncelikli konudur. Her bir oyunuz, bizim için çok değerli. 50 oy ya da 50 bin oy almak arasında şahsi olarak bir fark yok, önemli olanın davamız ve milletimize olan hizmet aşkı.

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Bu süreçte yanımızda olan, bize güvenen ve destek veren tüm Bolu halkına en derin şükranlarımı sunarım. Sizlerin desteği ve duaları olmadan, bu zorlu yolculukta başarıya ulaşamazdık. Yolculuğumuz burada bitmiyor. Daha iyi bir Bolu için, daha yaşanabilir bir şehir için mücadelemiz devam edecek. Sizlerin hak ve hizmetlerini en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Demokratik bir süreç içerisinde milletimizin tercihiyle Bolu Belediye Başkanı olan Sayın Tanju Özcan’ı tebrik ediyorum. Bolu’muza hizmet yolunda başarılar diliyorum. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için tekrar teşekkür ederim. Milletimizle birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle…”

Editör: Oğuzhan EKE