Ak Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, Bolu’nun saygın mimarlarından Semih Dimici ile birlikte Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal’ı ziyaret etti.

Fatih Metin, Ahmet Baysal’a ziyareti esnasında kendi projelerini bir bir anlatırken, Bolu’nun Ahmet Amca’sından fikirlerini almayı da ihmal etmedi. Ahmet Baysal’ın geri bildirimlerini not alan Fatih Metin kendisine verdiği önemi gösterdi.

Fatih Metin bir Bolulu olarak İzzet Babanın “Bolulular, bu vakıf sizindir, ona sahip çıkın” vasiyetini hiç unutmayacaklarını ve İzzet Baysal Vakfına her zaman sahip çıkacağı sözünü Ahmet Baysal’a verdi. Bolu’nun Ahmet Amcası verilen sözden son derece mutlu oldu.

“Tüm Bolu’lu hemşehrilerimin güven duyacağı dürüst ve ahlaklı bir kadro kuracağım” diyerek kadrosunun da sorumluluğunu aldı.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Fatih Metin Ahmet Baysal ziyaretini sosyal medya hesabından duyururken şu ifadelere yer verdi; “Bolu’muzun tartışılmaz en büyük değerlerinden biri olan İzzet Baysal Vakfı Başkanı çok değerli büyüğümüz Ahmet Baysal Amcamızı ve değerli eşleri Solmaz Baysal’ı ziyaret ettim. Bolu için hayata geçirmeyi planladığımız, Bolu turizmine büyük ivme kazandıracak, Tarihi Bolu Adası, Antik Tepe ve Tarihi Arasta projelerimizi kendisine aktardım. Ayrıca İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin Bolu’muzun babası İzzet Baysal anısına ilk dönemdeki haliyle restore edileceğinin sözünü verdim. Ahmet Amcamızın fikirlerini ve tavsiyelerini aldım. Değerli fikirleri için kendisine çok teşekkür ederim. İyi ki varsın Ahmet Amca.”

Editör: TE Bilisim