Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, 14 Mayıs’ta düzenlenecek Dünya Çiftçiler Günü kutlamalarına Bolulu çiftçileri ve vatandaşları davet etti.

Haber: MEHMET FATİH YALINIZ  

Hakkı Fidan, 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle Bolu Ziraat Odası tarafından, bir dizi etkinlik yapılacağını söyledi. Bolulu vatandaşlar ve çiftçilere davette bulunan Fidan, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle Bolu Ziraat Odası Başkanlığımızın düzenlediği etkinlik, başkanlığımızın idari bürosunun olduğu bahçede, 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacaktır. Etkinliğimize, tarım alet ve ekipmanları ile traktör firmaları da katılacaktır. Fuar havasında geçmesini planladığımız etkinliğimizde Ramazan Çelik konseri de olacaktır. Etkinliğimize tüm çiftçilerimiz ve Bolu Halkımız davetlidir. İlk defa 14 Mayıs gününü Bolu’da böyle düzenli bir şekilde kutlamak istiyoruz. Bolu halkımızı da çiftçilerimizi de davet ediyoruz. Bu tür etkinlikler çiftçilerimizin hakkıdır, bunu hak ediyorlar. Bu etkinlikleri her sene inşallah devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Hakkı Fidan ayrıca, 9 Mayıs Çarşamba Günü Bolu Ziraat Odasında Bolulu çiftçilere 130 bin sebze fidanı satışı yapılacağını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim