İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesine 200 tüp sebze ve 8 türden 36 meyve ağacı dikimi yapılarak “ağaçlandırma şenliği” adı altında ağaç dikimi ve hobi bahçesi oluşturma etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe,  Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Destek Hizmetleri Başkanı Salih Ayan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Balcı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Arzu Özkan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Afşin,  Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Zeynep Ateş, İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Yüceer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgülay Güneri, Sağlık Bakım Hizmetleri ve İdari Mali İşler Müd.Yrd.Uzm.Uğur Okur, İdari ve Mali İşler Müd.Yrd. Ramazan Kirenli, İdari ve Mali İşler Müd.Yrd. Nihal Bostancı katıldı.

Maliyeti hastane personeli tarafından karşılanan meyve ağacı dikimi ile hobi bahçesinin, “ağaçlandırma şenliği” adı altında hastane bahçesinde etkinlik gerçekleştirildi.  8 türden 36 Meyve ağacı ve yaklaşık 200 tüp sebze; hastane yönetimi, hastanede bulunan hastalar, hasta refakatçileri ve hastane personelleri tarafından dikilerek toprak ile buluşturuldu.

Dikilen meyve ağaçlarının ve sebzelerin hastane de bulunan hastaların ve hastane personellerinin faydalanması planlanırken, oluşturulan hobi bahçeleriyle hastane çehresini daha güzel bir görünüme kavuşturmak amaçlanıyor.

Editör: TE Bilisim