Teknolojinin günümüzde giderek ilerlemesiyle özellikle küçük yaşta başlayan teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek isteyen Bolu Yeşilay Şubesi Kadın komisyonu başkanlığı tarafından öğrencilere teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verildi, YEŞİLAY tanıtımı yapıldı.

Haber: ASLI AKIŞ

Bolu Yeşilay Şubesi Kadın komisyonu başkanı Kübra Dündar Kabakcıoğlu, Derya Bayın Eğitim Kurumlarında ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Kabakcıoğlu, çağın en önemli problemlerinden biri olarak gösterilen "teknoloji bağımlılığını" minik öğrencilere anlattı.

Kabakcıoğlu, ayrıca Teknolojinin kontrolsüz ve aşırı kullanımının yaratabileceği zararlar, teknolojiyi doğru ve yararlı bir şekilde kullanma, güvenli internet konusundaki bilgilendirmelerde bulundu.

“YEŞİLAY GÖNÜLLÜLERİNE TOHUMLARINI SERPMİŞ OLDUK”

Eğitim hakkında açıklamada yapan Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül; “Bolu Yeşilay Şubesi Kadın komisyonu başkanlığı tarafından Derya Bayın Eğitim Kurumlarında, ilkokul öğrencilerimize YEŞİLAY tanıtımı ve teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verdik. Küçük hediyelerimiz ve etkinliklerimizle geleceğin Yeşilay gönüllülerine tohumlarını serpmiş olduk. Programda bize ev sahipliği yapan Sn. Derya Bayın ve değerli öğretmenlerimize, eğitim komisyonu başkanımız Dr. Bayram Erden bey’e kadın komisyonu başkanımız Kübra Dündar Kabakcıoğlu hanımefendiye teşekkür ederiz…” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim