Yeni evlenecek çiftlerde şimdiden düğün telaşına kapıldı. Sezonda hareketlilik başlarken gelin adayları gelinlikçilerin yolunu tutmaya başladı. 2023 Gelinlik modelleri göz alıcı tasarımlarla görücüye çıkmaya başladı. Efsane tasarımlarla yeni sezona sunulan en modern, sade, birbirinden şık gelinlik modelleri gelinlerin beğenisine sunuluyor.

 Haber: Selda Selin Özbay

 Düğün sezonunun açılacağı yaz aylarına sayılı günler kala, vatandaşı hazırlık telaşı sardı. Düğün hazırlığında olan vatandaşların alışverişlerinden en çok rağbet gören işletmelerin başında gelinlikçiler geliyor. Yazın yapacakları düğünlerin telaşını aylar öncesinden kapılan çiftler, şimdiden gelinlik siparişlerini vermeye başladı.

YENİ SEZON GELİNLİK MODELLERİNİ KEŞFEDİN!

Farklı konseptlerle hazırlanan mekanlarda kır düğünlerinin ahengine uygun modern, sade, birbirinden şık gelinlik modelleri hayallerinizi gerçekleştirmek üzere vitrindeki yerlerini aldı.

“BİRBİRİNDEN FARKLI KOLEKSİYONUMUZ VAR”

Asr-ı Nazende Bolu şubesi sahibesi Lale Bulut, gelinlik kumaşının kalitesi, vücut tipine uygunluğunun önemli olduğunu vurgulayarak; “10 yıldır Bolu’da ikamet ediyorum. Bolu’ya geldiğim günden itibaren güzel kızlarımızı, güzel gelinliklerle süsleyen ben oluyorum. Gelinliklerin kesimleri kızların tamamen vücut yapısına göre olmalıdır. Bu kordon kesim dediğimiz olayımız var vücut tipine göre olması gerekiyor. Balıketli kızlarımıza, zayıf olan kızlarımıza göre koleksiyonumuz var. Onlar bize tarzlarını söylüyor, bizde kalıplara göre ürünleri sunuyor” diye konuştu.   

"AKSESUARLAR KİŞİLİĞİNİZİ YANSITMALI"

Gelinlik seçerken vücut yapısına göre tercih edilmesi gerektiğine işaret eden  Bulut, “Bizim bütün ürünlerimiz popülerdir. Açık gelinliklerde Helen öneriyorum. Türbanlılarda ise prenses öneriyorum. Kişi tercihi kendi belirler. Kişinin vücut tipine göre ayarlıyoruz. Helen gelinliği tercih etmiş olan gelinlerimize sade ve uzun duvak öneriyoruz. Kabarık ve gösterişli olan gelinliklerimize de kristal işlemeli boncuk işlemeli ithal kumaşlardan hazırlanmış kalıplar öneriyoruz. Gelinliğe göre duvak öneriyoruz. Gelinliği tamamlayan ilk olarak makyajdır. Gelinliğimizi ne kadar güzel seçsek bile makyajımız olmadığı sürece güzel olamaz.  Vücut yapısına göre tercih edilmeyen ürünler en büyük hataya düşebilirler. Balıketli bir kıza asla prenses olmaz. Bolu’da Asrı Nazende mağazasına gelin. Bana kendinizi bırakın diğerini boş verin. Ben konuşmayayım. Ayna konuşsun” ifadelerini kullandı.

Özel günlerinizi en güzel şekilde geçirmenizi sağlayacak kaliteli hizmetleri, Asr-ı Nazende, şubesinde sizleri özel günlerinize hazırlamak için bekliyor.

g7g8g4g5g6g2g3g1