HABER

“GENÇ KARDEŞİMİZE BİSİKLET HEDİYE ETTİK”

Abone Ol

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, pandemi nedeni ile bayramı evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklarla bir araya geldi.

Haber: Servet Gökçek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kovid-19 nedeniyle bayramı evlerinde kutlamak zorunda kalan çocukları Ülkü Ocakları evlerinde ziyaret etti. Ziyarette çocuklarla bir araya gelen Ülkü Ocakları Bakanı kitap hediye etti.

“23 NİSAN’I DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ”

Özkalem, 23 Nisan’da Ülkü Ocakları Genel Merkezinden kitap seti geldiğini ve bu kitap setlerini hediye ettiklerini belirterek, “23 Nisan ile ilgili bir projemiz var. 1 tane kardeşimizi bulduk. Daha önce hiç bisikleti olmamış kardeşimizi sevindirdik. Ona bir tane bisiklet aldık. Onu hediye ettik. Hemen akabinde tespit ettiğimiz birkaç tane kardeşimiz vardı. Onlara kitap, Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin göndermiş olduğu kitap seti hediye ettik. Yine bizim güzel hikaye kitaplarımızdan hediye ettik.  Birkaç zihinsel, geliştirici oyunlarımız var. Onlardan hediye ettik. Bu şekilde 23 Nisan’ı dolu dolu geçirdik” dedi.