Bolu 1.Amatör kümenin başarılı takımlarından biri olan Aladağspor’da, Ahmet Erdoğan kaliteli futbolu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçmiş dönemlerde Boluspor alt yapısında yaş kategorilerinde oynadığı futbolla dikkat çeken ve geleceğin oyuncuları arasında gösterilen genç oyuncu takımını hedefe getirmek istiyor.

Bolu Amatör Küme Play-Off’ların da Ahmet Erdoğan rüzgarı esiyor. Aladağspor ile şampiyonluğa koşan genç oyuncu futbolu ile göz kamaştırıyor.

Boluspor alt yapısında aldığı eğitimle geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösterilen Ahmet Erdoğan Karaçayır’da Play-Off maçlarını izleyenler ‘bu çocuğun burada ne işi var’ demekten kendilerini alamıyorlar.

2003 doğumlu olan genç oyuncu küçük yaşlarda girdiği Boluspor’da hedefleri doğrultusunda aldığı eğitimle istediği noktaya gelmek istiyor. Ahmet Erdoğan, Boluspor’un bütün alt yaş kategorilerinde forma giydi.

Erdoğan, bu sezon Aladağspor’da Bolu 1.Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarını yakın takibimiz sonrası dikkatlerimizi çekti. Genç oyuncu, Aladağspor’u attığı ve attırdığı gollerle hedefe taşımak istiyor.

Editör: TE Bilisim