Boluspor, Spor Toto 1.ligin 21.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadelede Gençlerbirliği’ne 5-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlı oyuncular, deplasmanda oynadıkları karşılaşmada sahada pek varlık gösteremedi.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Gençlerbirliği maçına, Çağlar, Eray, Safa, Bregu, Naby, Hakan, Balde, Zahit, Bülent, Melih, Posmac on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Muhammet, Kayamba, Gökhan, Arda, Alex, Batuhan, Erdem, Ercan, Dino yer aldı.

Gençlerbirliği ise Boluspor karşısına; Nurullah, Uğur, Alperen, Thomas, Erkan, Tiago, Enes Keskin, Mete Kaan, Mohe, Torje, Ayovi on biri ile çıktı.

Hakan topu kaleciye nişanladı

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Mücadelenin ilk 10 dakikasında her iki takıma oyunu kendi yarı alanında kabul ederek uzun toplarla rakip kalede pozisyon aradı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 19.dakikasında gole çok yaklaştı. Safa’nın ara pasında kaleci Nurullah ile karşı karşıya kalan Hakan’ın şutu kaleci de kaldı.

Gençlerbirliği golü buldu

Gençlerbirliği maçın 31.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Sol kanattan Mete’nin yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Uğur topu ağlara gönderdi. Bu golle Gençlerbirliği, Boluspor karşısında skoru 1-0’a taşıdı.

Gençlerbirliği’nden bir gol daha

Gençlerbirliği maçın 34.dakikasında Boluspor karşısında skoru 2-0’a taşıdı. Boluspor ceza sahası içinde seri çalımlarla vuruş açısına bulan Torje, topu filelere gönderdi.

Gençlerbirliği’nden 3.gol

Gençlerbirliği, maçın 43.dakikasında Boluspor karşısında bir gol daha buldu. Ani gelişen Gençlerbirliği atağında Boluspor defansının arkasına atılan topta Mete Kaan Çağlar’ın müdahalesine rağmen topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 3-0’a geldi. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı Gençlerbirliği’nin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dino, Kayamba ve Gökhan oyunda

Maçın ikinci yarısına Gençlerbirliği başladı. Boluspor ikinci yarıya üç oyuncu değişikliğiyle başladı. Balde ve Melih oyundan çıktı, Kayamba, Dino ve Gökhan ve Zahit oyuna girdi. Boluspor’da maçın 51.dakikasında Posmac sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 71.dakikasında 4.oyuncu değişikliği yapıldı. Bregu oyundan çıktı, Alex oyuna girdi.

Gençlerbirliği hatayı affetmedi

Gençlerbirliği maçın 72.dakikasında Boluspor karşısında 1 gol daha buldu. Ani gelişen ev sahibi takıma atağında Gökhan Altıparmak topu ağlara gönderdi. Bu golle Gençlerbirliği, Boluspor karşısında skoru 4-0’a taşıdı.

Safa fileleri gördü

Boluspor, maçın 86.dakikasında golü buldu. Dino’nu ara pasında topla buluşan Safa topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 4-1’e geldi.

Bir golde Barış’tan

Gençlerbirliği maçın 88.dakikasında Boluspor karşısında bir gol daha buldu. Ev sahibi atağında ceza sahası içinde topla buluşan Barış düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 5-1’e geldi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Gençlerbirliği’ne 5-1 mağlup oldu.

Editör: TE Bilisim