Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Küme Play-Off Karşılaşmalarında 8. hafta geride kaldı. Lider Geredespor, Özel İdare Köroğluspor engelini de geçmeyi başarıp yoluna devam etti.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Geredespor, 8 hafta sonunda yoluna devam ediyor. Karaçayır’da yoğun yağmur altında oynanan ve saha da oyuncuların ayakta kalmakta zorlandığı maçta sahanın hâkimi de Geredespor’du.

AÇILIŞI MUSTAFA ÇOŞKUN YAPTI

Karşılaşmada ilk gol Geredespor’dan geldi. Mustafa Coşkun sağ taraftan yapılan ortaya ceza sahası içinde sert bir kafa şutu ile topu ağlara gönderdi. Bu golle Geredespor, Özel İdare Köroğluspor karşısında 1-0 öne geçti.

OUSMANE FALL GÜZEL BİTİRDİ

Bu golün ardından ikinci golü arayan Geredespor’da Ousmane Fall topla ceza sahası dışında buluşması sonrası çalımlarla ceza sahasında rakiplerini de geçerek düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi.

SOYUNMA ODASINA GEREDESPOR ÖNDE GİTTİ

Bu golün ardından Özel İdare Köroğluspor farkı birden indiren golü buldu. Geredespor kalesinde golün ardından hemen toparlandı. Kırmızı Yeşilliler, Ousmane Fall ile skoru 3-1’e getirdi. Geredespor, Özel İdare Köroğluspor karşısında ilk 45 dakikayı 3-1 önde tamamlayan taraf oldu

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR PENALTIYI KAÇIRDI

İkinci yarı ile Geredespor oyunda tamamen kontrolü eline alırken, ender gelişen Özel İdare Köroğluspor atağında Yeşil-Siyahlı ekip penaltı kazandı. Özel İdare Köroğluspor penaltı satışından sonuç alamadı.

İKİ OYUNCU SKORU TAYİN ETTİ

Geredespor karşılaşmanın geride kalan dakikalarında Ousmane Fall 4-1 yaptı. Karşılaşmada son sözü de Geredespor’dan Berkcan Darıcıoğlu söyleyip skoru 5-1 yaptı. Yoluna kayıpsız devam eden Geredespor 8 hafta sonunda puanını 22 yaptı.

“BİZ YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Yurt dışında olduğu için karşılaşmayı canlı yayından takip eden Geredespor Başkanı Celal Uslu maç sonunda yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Celal Uslu şöyle konuştu; “Tüm Gerede halkına ve Gerede’yi destekleyenlere teşekkür ediyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. İlk defa işlerim nedeniyle yurt dışında olduğum için karşılaşmayı internetten izledim. Oyuncularım saha şartlarına rağmen iyi mücadele ettiler. Bir kez daha onları kutluyorum Gerede halkı bizi desteklemeye devam etsin. Güzel centilmence bir karşılaşma oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ