AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a gönderme yaptı. Güner, Özcan’a “Kılıçdaroğlu’na teslim et, o ulaştırır” diye seslendi.

HABER: EBRU BUKET EKE

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında, CHP Yüksek Disiplin Kurulunca hakkında "partiden bir yıl geçici çıkarma" cezası verilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HDP Genel Merkezi'ne kına göndermişti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Güner de, Erzurum’da yaşanan taşlı saldırı üzerine ateş püsküren Tanju Özcan’a göndermede bulundu.

Güner, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Tanju Özcan hani geçenlerde HDP Genel Merkezi'ne kargo ile gönderdiğin kınalar vardı ya;

yerine ulaşmamış sanırım... Sayın Kılıçdaroğlu hazır gelmişken yarın kınaları kendisine teslim et bence o HDP ye ulaştırır sıkı görüşüyorlar bu ara… Hem kargo masrafında olmaz…”

BİR KINA ÖCALAN’A BİR KINA DA KARAYILAN’A GÖNDERMİŞTİ

Geçtiğimiz Eylül ayında kargo firmasına giderek HDP Genel Merkezine kına gönderen Özcan, “terör örgütü uzantılarına, HDP yöneticilerine kına göndermek için geldim. Bunun anlamını herhalde herkes bilir. Bu kınalardan birkaç adet var. Hepsini HDP Genel Merkezine gönderiyorum da yeterli miktarda genel merkezde bulundursunlar bu kınayı. Bir tanesini terör örgütü lideri Öcalan'a göndersinler, bir tanesini de Kandil'deki o Karayılan şerefsizine göndersinler diye bu kınaları hazırladım. Benim bu Türk milletinin altını oyan HDP denilen yapıyla mücadelem, terör örgütüyle bağını kesin, kati bir suretle kesmediği sürece hesabım bitmeyecek. Onların da benimle ilgili hesabı bitmeyecek." açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Ebru Buket EKE