“SENDE GÖNÜLLÜ OL GÖNÜL AL”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” sloganı ile İdlib’li çocuklara destek amacı ile yardım kampanyası başlattı.

Haber: Aslı Akış

Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde başlattığı ve 81 ili kapsayan “Kardeşin ısınır dünya ısınır” yardım projesine Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak destek sağlayacak.

“Kardeşin ısınır, dünya ısınır. Sende gönüllü ol, gönül al” sloganıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile gelen tüm yardımlar tasnif edilip paketlendikten sonra tırlarla İdlib’e gönderilecek.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezinde bulunan yaklaşık gönüllü gençler, “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” kampanyası kapsamında, örgü malzemeleri ile hazırladıkları el emeği ürünler atkı, bere, eldiven, kazak ile mont, bot, çorap, pantolonları İdlib’li çocuklara gönderecek.

Kampanyaya, İdlib’deki kardeşlerimizle iyilikte buluşmak isteyen gönüllülerimizin desteklerini bekliyoruz çağrısı yapılarak; “Kardeşlerimizle iyilikte buluşmak isteyen gönüllülerimizin desteklerini bekliyoruz. Kullanılmamış mont, bot, çorap atkı, bere, eldiven, kazak, pantolon topluyoruz. Bu gönüllülük hareketimize destek olmak için sizleri 81 ilde size en yakın Gençlik Merkezimize bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim