Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde, Bolu Gülçiçek Hatun Anaokulu öğrencileri tarafından geri dönüşüme yönelik farkındalık etkinliği yapıldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak, okul giriş ve içlerine geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Ayrıca öğrencilerin görebileceği yerlere geri dönüşüme yönelik dikkat çekici afişler asıldı.

Etkinlik, 2030 yılına kadar ulaşılması amaçlanan hedefleri içeren ve Türkiye'nin de imzalamış olduğu "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" doğrultusunda hazırlandı.

Yerleştirilen kutuların daha fazla dikkat çekmesi amacıyla hazırlanan farkındalık afişleri öğrenciler tarafından okula asıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan dikkat çekici afişlerde; “Tek dünya tek şanş, “Dönüşüm olur dönüşün olmaz”, “Atıkları yeniden kullan güzel bir dünyada yaşlan” ve son olarak “Geri dönüşüm muhteşem olacak” şeklindeki pankartlar yapıldı.

Gülçiçek Hatun Anaokulu öğrencileri daha sonra, öğretmenler Nazife Başbağcı ve Sevda Ateş yönetiminde okulun olduğu sokakta geri dönüşüme yönelik farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

gülçiçek-hatun (11)gülçiçek-hatun (10)gülçiçek-hatun (9)gülçiçek-hatun (8)gülçiçek-hatun (7)gülçiçek-hatun (6)gülçiçek-hatun (5)gülçiçek-hatun (4)gülçiçek-hatun (3)gülçiçek-hatun (2)gülçiçek-hatun (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ